Kerja menggosok pakaian antara tanggungjawab rutin yang perlu dilakukan oleh semua orang.

Apabila sudah bergelar isteri dan ibu sudah tentu tanggungjawab tersebut menjadi berganda kerana perlu menggosok pakaian kerja suami dan uniform sekolah anak-anak yang masih kecil.

Kebanyakan ibu sering mengeluh dan merasakan tugas menggosok pakaian boleh menjadi bebanan.

Ibu perlu bijak menyusun jadual tugasan harian rumah agar kerja menggosok pakaian tidak menjadi satu tekanan kepada mereka.

Sebenarnya bukan golongan ibu sahaja yang merasakan tugas menggosok pakaian kadangkala mengambil masa yang lama dan sedikit leceh.

Tetapi ada juga golongan lelaki dan wanita solo yang bekerja kurang gemar melakukan kerja tersebut sehingga ada yang sanggup menghantar pakaian mereka ke dobi untuk digosok.

Penyelesaian Mudah Untuk Semua

Dengan perkembangan teknologi terkini, tugas menggosok pakaian bukan lagi satu perkara yang membosankan. Ia mampu menjimatkan masa, tenaga dan yang pasti memudahkan urusan menggosok pakaian.

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

Philips 3000 Series Handheld Steamer dicipta bagi memudahkan semua lapisan masyarakat menggosok pakaian di mana sahaja pada bila-bila masa.

Perkakas ini tepat pada masanya di kala ramai yang sudah kembali bercuti ke merata tempat atau menziarahi keluarga dan kawan-kawan.

Handheld Steamer sudah tentu menjadi penyelamat untuk tampil menarik dengan pakaian yang tidak renyuk walaupun sedang menikmati percutian di mana sahaja.

Ia bukan sahaja berguna untuk menghilangkan kedutan pakaian tetapi juga menyegarkan semula pakaian hapak dan menghilangkan kedutan fabrik lembut yang tidak sepatutnya ditekan menggunakan seterika biasa yang keras.

Handheld Steamer ini berfungsi sebagai teman ideal anda untuk sentuhan yang cepat dan mudah di rumah atau semasa dalam perjalanan.

IKLAN

Ini Sebab Setiap Rumah Wajib Ada Handheld Steamer

1. Padat dan boleh dilipat, mudah digunakan dan disimpan

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

Direka dalam saiz yang padat, ringat dan boleh dilipat bagi mudah menggunakannya dan disimpan.

2. Sedia untuk digunakan sepantas 30 saat

Sedia untuk mula diwapkan dalam masa 30 saat sahaja. Nyalaan lampu menandakan anda sedia untuk menggunakannya dan selesa dalam masa yang singkat. Tak perlu menunggu lama dan bersusah payah.

3. 1000W dengan kadar wap berterusan sehingga 20g/minit

Handheld Steamer ini membekalkan wap sehingga 20g seminit secara berterusan.

IKLAN

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

4. Papan seterika tidak diperlukan

Jimat masa dan tidak merenyahkan. Mengewap tanpa merumitkan. Jimat masa dalam keadaan adan tergesa-gesa dan tidak perlu menyediakan papan seterika.

5. Mempunyai tangki air saiz 120ml mudah diisi semula

Philips Handheld Steamer Siri 3000 ini dilengkapi dengan tangki air boleh buka bersaiz 120ml untuk mengewap sehingga selesai menggosok sehelai pakaian tanpa perlu mengisi air semula. Tangki air pengewap boleh dibuka dan diisi semula di bawah sinki.

6. Wap membunuh 99.9% bakteria

Dalam kehidupan masa kini yang banyak risiko jangkitan bakteria dan virus, penciptaan seterika wap ini menyediakan penyelesaian yang sihat dan bersih. Steamer ini membunuh 99.9% baketeria. Anda juga boleh mengewap langsir dan cadar.

7. Segarkan pakaian, hilangkan bau, kurangkan membasuh

IKLAN

Wap panas Handheld Steamer Siri 3000 menyegarkan pakaian lembut dan pantas menghilangkan bau. Kurangkan membasuh, kurangkan menggosok, jimat tenaga dan dapat memanjangkan jangka hayat pakaian anda!

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

8. Selamat pada semua fabrik yang boleh diseterika, dijamin tidak melecur

Steamer ini selamat digunakan pada semua fabrik dan pakaian yang boleh diseterika. Plat wapnya boleh ditekan dengan selamat pada mana-mana pakaian tanpa risiko terbakar, penyelesian yang bagus untuk fabrik lembut seperti sutera.

9. Plat wap logam untuk hasil stim yang lebih baik

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

Plat wap logamnya membolehkan anda menekan steamer dengan selamat pada fabrik semasa mengewap pakaian, memberikan hasil yang lebih baik tanpa risiko terbakar. Selamat digunakan pada fabrik jenis paling lembut.

10. Beg disediakan untuk mudah disimpan

10 Sebab Menggosok Pakaian Bukan Lagi Satu Kerja Membosankan

Philips Handheld Steamer Siri 3000 didatangkan dengan kantung, sangat berguna semasa anda pergi bercuti atau untuk disimpan dengan mudah di rumah.

Tunggu apa lagi dapatkannya sekarang dengan harga hanya RM239 sahaja!

Kalau nak menang hadiah steamer ini, jawab soalan mudah berikut. Tarikh tutup pada 20 hingga 30 Julai 2022.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI