Penceraian bukan makna anak-anak terabai. Apa yang dilakukan oleh Abby dan Norman ini sungguh menginspirasikan, berjaya didik anak menjadi Al-Hafiz.

Bagaimana Abby dan Norman menguruskan anak-anak mereka walau pun masing-masing sudah mendirikan rumah tangga dengan pasangan dan memiliki anak-anak ini membuktikan penceraian bukanlah penamatnya masa depan yang cerah buat anak-anak.

Abby memuatnaik gambar konvokesyen anak sulungnya, Mohamed Danish Hakim di Majlis Konvokesyen Huffaz ke 2 Peringkat Negeri Selangor. Turut hadir ialah bekas suaminya, Norman Hakim yang turut meraikan kejayaan Danish.

IKLAN

 abby_abadi112 Pagi di Majlis Konvokesyen Huffaz ke 2 Peringkat Negeri Selangor (28/10/18) 19 safar 1440h
.
Mohamed Danish Hakim Al Hafiz & Sahabat2nya yg telah berjaya menghafal ALQURAN diraikan lagi hari ni. Peringkat Negeri Selangor pula. Alhamdullillah. Murah rezeki anak2 ni. 3kali dah diraikan termasuk kali ni. Syukur. Terima Kasih ALLAH utk segala nikmat & rezeki yg telah dikurnia ?
.
Mama & Papa je wakil utk hari ni. Abah hantar je tadi, pastu gi betulkan kereta. Mummy tak dpt bersama juga sbb adik3 takde siapa yg jaga.
.
Apa yg penting kerjasama hehe.

IKLAN

 Kejayaan Danish menjadi Al-Hafiz menginspirasikan netizen. Kejayaan Danish ini adalah bukti kerjasama Abby  dan suami serta Norman & Memey yang sama-sama bertolak ansur, bekerjasama dan berganding bahu dalam menjaga dan mendidik anak-anak mereka. Walau pun penceraian terjadi, hubungan yang baik dikekalkan dan  membawa kemanisan diakhirnya.

IKLAN

“Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak Terabai “Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak TerabaiSumber: abby_abadi112normanhakim_786


“Apa Yang Penting Kerjasama”-Abby & Norman Buktikan Penceraian Bukan Bermakna Anak TerabaiAnak aktif dan hyperaktif pun selalu disalah anggap. Memang ada perbezaan ketara kedua-duanya. Apakah perbezaannya? Ikuti rencangan TV Pa&Ma 30 Oktober 2018, jam 12 tengah hari dan ulangannya 9 malam di Astro Prima & Astro Maya HD.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI