Gaya Aaisyah Dhia Rana, anak bongsu kesayangan Rozita Che Wan ini sememangnya sentiasa jadi perhatian ramai.

Walau tidak mengenakan solekan ke wajahnya, wajah Aaisyah lebih menyerlah.

Perkongsian tiga keping gambar Aaisyah yang sudah pun kembali ke sekolah selepas cuti penggal persekolahannya menarik perhatian ramai.

Mana tak nya, walau hanya mengenakan lip gloss nipis dan bertocang dua seperti kanak-kanak yang lain, Aaisyah tetap cantik persis ibunya.

“Pergi Sekolah Pun Letop” Hanya Bertocang Dua, Sapu Lip Gloss. Gaya Aaisyah Dhia Rana Tetap Cantik!

Kongsi Che Ta menerusi Instagramnya, dek kerana teruja ke sekolah, anak kecilnya itu bangun seawal jam 5.30 pagi untuk bersiap ke sekolah.

“Anak kami school break dah habis, back to school. Hampa tau, 5.30 pagi dia dah mangkit mandi siap nak p sekolah. Excited punya pasai!

“Adoi yang ni pun, yala cuti sekolah lama kan jadi dia paling excited nak pergi sekolah,” ujar Che Ta bercerita.

IKLAN

“Pergi Sekolah Pun Letop” Hanya Bertocang Dua, Sapu Lip Gloss. Gaya Aaisyah Dhia Rana Tetap Cantik!

Malah kata Che Ta lagi, walau pun gemar bercantik-cantik, anak kesayangannya itu tetap seperti anak kecil yang lain, yang sentiasa mengekorinya ke mana saja.

“Sama ja hampa dengan budak-budak lain, time cuti lah nak jenjalan ikut mak pak. Ada yang ikut p keja, ada yang p mandi sungai, mandi laut…ada yang main pondok pondok, ada yang main mekap mekap.

“Last holiday break dia, pantang nampak mak dia bersiap. Lagi lagi kalau shoot inai, cepat ja dia nak ikut kami hampa,” ujar ibu anak tiga ini lagi.

“Pergi Sekolah Pun Letop” Hanya Bertocang Dua, Sapu Lip Gloss. Gaya Aaisyah Dhia Rana Tetap Cantik!

Pun begitu kata Che Ta lagi, walaupun minat anaknya sama seperti dirinya, kata Che Ta dia masih tahu membataskan had jika ke sekolah.

IKLAN

Biar hanya bersiap kemas dan cantik, namun pelajaran tetap diutamakan. Begitu kongsi Che Ta.

“Time sekolah, taklah kami letak sanggul ka apa ke ataih kepala dia tu, cukuplah tocang dua kat kepala dan liploss pemberian uncle @anaszahrin kesayangan dia tu…(tetap letak gloss ya, anak che ta kot)

“Pergi Sekolah Pun Letop” Hanya Bertocang Dua, Sapu Lip Gloss. Gaya Aaisyah Dhia Rana Tetap Cantik!

“Takdak bulu mata aihh, hampa gila ka, nak kena ligan dengan kami.

“Penat bebel pepagi ni nak fahamkan netizen ni, jadi kami nak ucapkan good morning buat semua dari Aaisyah,” kongsi Che Ta lagi yang memilih sekolah antarabangsa islamik buat anak perempuannya itu.

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Menarik: Nasi Penuh Tak Cukup Minta Lagi, Anak Berselera Makan, Ayda Jebat Risau Anak Overload!

“Pergi Sekolah Pun Letop” Hanya Bertocang Dua, Sapu Lip Gloss. Gaya Aaisyah Dhia Rana Tetap Cantik!

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil.

Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!

Kredit: @rozitachewan1