Menjadi rutin harian bagi seorang ibu untuk menyediakan makanan berkhasiat. Bermula dengan sarapan pagi hingga hidangan makan malam, hanya yang terbaik seisi keluarga. Namun, bagi ibu yang bekerja, kekangan masa antara tanggungjawab di rumah dan kerja di pejabat menyebabkan jadual ibu agak padat. Sama juga situasi bagi ibu yang menjadi suri rumah. Kadang ada masanya agak buntu untuk menyediakan menu mengikut citarasa semua. Walau apa pun caranya, masing-masing nak pastikan apa yang dihidangkan di meja makan adalah yang berkhasiat.

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak BahagiaKenapa Yeo’s 1litre Pilihan Bijak Ibu?

Yeo’s 1 Liter kini berwajah baru yang memberikan pengalaman ‘Lagi Best’. Pek ini sedia untuk diminum, hanya perlu buka dan tuang. Amat menjimatkan masa bagi ibu-ibu yang sentiasa kengkangan masa di rumah. Fomulasi baru kurang gula dari resepi asal sesuai dinikmati seisi keluarga dan minuman Yeo’s ini kekal sedap seperti biasa. Yeo’s, menyajikan kebaikan dalam setiap tegukan.

Pek berbaloi Yeo’s 1liter

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak Bahagia

Kelebihan produk minuman Yeo’s 1 liter ini adalah lebih mudah untuk dikendalikan kerana untuk membukanya hanya buka penutup dan tuang terus. Tidak perlu koyak kepingan aluminum. Selain itu, ia tidak mudah tumpah dan penutup anti bocor memudahkan penyimpanan dalam apa jua posisi.

IKLAN

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak BahagiaYeo’s Teh Krisantimum
Teh Krisantimum antara salah satu minuman yang menyegarkan dan secara semulajadi boleh memberi kesegaran serta boleh menyejukkan badan. Rumusan baru yang kurang gula tanpa perisa dan pewarna tambahan ini sesuai untuk dinikmati seisi keluarga bagi menjanjikan kesegaran berpanjangan sepanjang hari.

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak BahagiaYeo’s Susu Soya

Susu Soya membekalkan khasiat yang menyihatkan kerana diestrak daripada Kacang Soya dari Kanada untuk membekalkan sumber protein. Bebas laktosa dan kolestrol pasti menjadi pilihan utama pada ibu utk simanja mereka.

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak Bahagia

IKLAN

Teh Ais Limau, Teh Hijau Jasmine & Minuman Berperisa Kundur

Selain ini pek baharu 1liter ini juga boleh didapati dalam varian lain seperti Teh Ais Limau, Teh Hijau Jasmine dan minuman berperisa Kundur. Teh Ais Limau menggunakan teh premium dan rasa lemon asli. Manakala untuk minuman Teh Hijau Jasmine mengandungi antioksidan secara semulajadi, dibancuh menggunakan teh premium manakala minuman berperisa Kundur yang diperbuat daripada jus kundur sangat sedap dan memberi kesegaran yang berpanjangan. Yang pasti kesemua varian ini tiada bahan pengawet tambahan dan kurang gula sesuai hidangan seisi keluarga tanpa mengira masa.

Bagi anak-anak yang sentiasa aktif bermain di taman atau bersukan bolehlah jadikan salah satu varian ini untuk menghilangkan rasa dahaga setelah penat bermain.

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak BahagiaSejak dulu hingga kini produk minuman Yeo’s setia memberikan yang terbaik kepada pengguna mereka. Tidak kira untuk hidangan seharian mahupun hidangan di musim-musim perayaan. Yeo’s sering menjadi pelengkap hidangan di rumah. Kini dengan pek baharu yang lebih inovatif dan fomulasi terkini yang memberi nutrisi kepada seisi keluarga pastinya minuman Yeo’s kekal menjadi pilihan no. 1 para ibu.

IKLAN

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai rangkaian produk Yeo’s, boleh klik website: yeos.com.my atau Facebook: Yeo’s MY

Pilihan Ibu ‘Terbaik’ Untuk Seisi Keluarga. Ayah Gembira, Anak Bahagia

Kongsi momen anda bersama tersayang dengan Yeo’s pek 1liter! 100 pemenang bertuah berpeluang menang hadiah RM30 Touch ‘n Go eWallet

Kontes bermula 4 Feb sehingga 24 Feb 2023. Jom!! Pastikan “Berbaloi Untuk Sekeluarga”

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai kontes ini boleh klik link instagram yeo’s.my

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI