Memasuki usia 41 tahun, Natasha berkata dia dan suami tidak terlalu terdesak untuk dikurniakan anak meskipun mempunyai keinginan.

Menurut Natasha, mereka hanya berserah kepada Allah jika dikurniakan rezeki suatu hari nanti.

“Saya Tak Boleh Tunggu Lama, Faktor Usia” Natasha Hudson & Suami Sedia Timang Cahaya Mata

Ujarnya lagi, dia dan suami pernah berbincang untuk memiliki zuriat bersama, namun memilih untuk menstabilkan kewangan dan ekonomi mereka terlebih dahulu.

Selepas setahun mendirikan rumah tangga, sudah tentu kami inginkan cahaya mata. Kami pun pernah berbincang tentang zuriat.

Saya selalu usik suami untuk memiliki anak, namun kami kena stabilkan dahulu keluarga, punca rezeki dan anak-anak saya hasil perkahwinan terdahulu.

Baca:

IKLAN

“Sediakan Minima 3-4 Botol Susu Untuk Seorang Anak” Doktor Kongsi Punca Anak Sakit Datang Dari Botol Susu Yang Tak Bersih

Anak Masuk Hospital Ketika Bercuti Di Hatyai, Bapa Ini Kongsi Pengalaman “Bayar RM32 Sahaja”

Sup Ayam Herba Ginseng & Sup Ayam Kurma Merah Bagus Untuk Ibu Berpantang, Amalan Orang Cina Untuk Kekal Sihat

Bawa Anak Berjalan Waktu Kecil Lebih Untung, Banyak Tempat Masuk ‘Free’. Walaupun Penat Tapi Anak Happy

IKLAN

Ketika ditemu bual Natasha turut memberitahu dia tidak boleh menunggu terlalu lama disebabkan faktor usia.

Kalau mahu miliki zuriat pun, InsyaAllah untuk tahun sete­rusnya. Tapi saya pun tidak boleh tunggu lama sebab faktor usia.

“Saya Tak Boleh Tunggu Lama, Faktor Usia” Natasha Hudson & Suami Sedia Timang Cahaya Mata

Disoal mengenai perasaan suami, Natasha berkata suaminya itu tidak kisah jika perkahwinan mereka tidak dihadirkan dengan cahaya mata memandangkan sudah pun memiliki tiga orang anak tiri.

IKLAN

Suami kata dia tidak kisah. Kalau tidak ada, pun tak mengapa. Tapi kalau ada dia okay. Sebab bila saya cakap nak (anak), sudah tentu dia suka.

Bagi suami, kehadiran tiga orang anak ‘ekspres’ (tiri) sudah cukup menggembirakan hatinya. Dia sangat senang dengan keha­diran anak-anak saya. Tapi saya tahu dia inginkan anak sendiri juga.

Kredit: Ohbulan

“Saya Tak Boleh Tunggu Lama, Faktor Usia” Natasha Hudson & Suami Sedia Timang Cahaya Mata

Cara mudah nak latih anak suka solat, jom sertai Kem Solat 2023. Klik https://toko.ideaktiv.com/product/kem-solat-mega-bintang-kecil-2023/ untuk daftar

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI