Sebelum ini, isteri kepada penyanyi rap iaitu Yonnyboi mengidam kuih akok dari kelantan sahaja. Episod mengidam Nik Nazira belum lagi berakhir dan kini masih lagi teringin beberapa makanan manis dan makanan ‘authentic’ yang lain. Malah kata Yonny lagi, isterinya hanya inginkan makan makanan yang dari khusus dari tempat asal seperti mee kolo di sarawak, akok dari kelantan dan pan mee dari penang.

@pama.my Yonnyboii berkongsi mengenai isterinya yang dalam fasa mengidam, siapa lagi mengidam macamni bila mengandung? #yonnyboii #niknazira #mengidam #ibumengandung #hamil #fyp #rwyfb ♬ original sound – Pa&Ma

Nik Nazira berkata kandungan yang kini sudah pun berusia 7 bulan namun sukar buatnya kerana mabuk selalu muntah walaupun sudah memasuki trimester 3 kehamilan.

“Sekarang saya banyak teringin benda manis macam kek”

“Tak Semua Dapat, Cari Karipap Sardin Takda..”- Yonnyboii Cuba Tunaikan Mengidam Isteri

 

IKLAN

 

“Tak Semua Dapat, Cari Karipap Sardin Takda..”- Yonnyboii Cuba Tunaikan Mengidam Isteri

Menjawab persoalan adakah sudah berjaya menunaikan mengidam isteri sebelum ini, Yonnyboii menjawab sudah.

IKLAN

“Tak mudah bila dia mengidam, sebab dia tak mahu kuih akok yang dijual di sini. Tapi, dia nak kuih akok dari Kelantan,” kongsi Yonny lagi.

Namun dia bersyukur bila mana saudaranya sudi membantu mencarikan kuih akok yang diingini isterinya.

“Mujurlah ada sepupu dan bapa saudaranya yang sanggup terbang ke Kota Bharu untuk membeli kuih itu dan kembali ke Kuala Lumpur untuknya,” katanya.

IKLAN

“Semalam teringin nak makan karipap sardin, karipap kentang dengan daging taknak..”

Sekadar info, Yonnyboii dan isterinya Nik Nazira telah melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun 2021.