“Mama beli baby dekat mana?” ada sahaja pertanyaan yang kelakar dari anak kecil bila mama perkenalkan adik baru pada mereka kan?

Sama juga situasinya dengan anak sulung pemilik jenama Leeyana Rahman, Yaana Lee. Mengimbau kembali detik pertama kali memperkenalkan bayi kedua kepada anak sulungnya, Tyara Luthfia yang kini berusia 3 tahun.


“Mula mula video call dengan Tyara tunjuk muka baby masa kat hospital haritu , dia tanya “mama beli baby dekat mana tu, shopee ke“ 😅😅 dia ingat kat shopee semua benda ada”

Tambahnya lagi harini sudah genap seminggu berpantang tetapi terasa seperti semalam berada di bilik bersalin.

IKLAN

“Harini genap seminggu pantang. Rasa macam baru semalam kat labour room”

Yana turut mendedahkan wajah serta mengumumkan nama puteri keduanya di laman Instagram sebentar tadi.

IKLAN

“Kenalkan baby kedua kami, Hanna Qhalisya bt Muhammad Hafiz”

IKLAN

Kredit: yaana.lee

Jangan abaikan keselamatan si manja ketika berada dalam kereta. Belajar tentang fungsi car seat serta ketahui kecederaan yang akan berlaku kerana impak kemalangan. Ketahui lebih lanjut tentang car seat di E-Workshop Sayangi Nyawa Anak Anak Dalam Kereta, Let’s Buckle Up!

Daftar secara PERCUMA di https://toko.ideaktiv.com/product/sayang-nyawa-anak-dalam-kereta/

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!