Rezeki terindah! Inilah yang boleh dikatakan mengenai perjalanan kisah seorang ibu yang tular videonya satu ketika dahulu diketika pasangan ini mengumumkan kehamilan jantina kembar tiga mereka bersama kedua orang tuanya.

Kini ketiga-tiga bayi comel yang dinantikan atuk dan nenek itu sudah pun selamat dilahirkan semalam.

Menerusi perkongsian ibunya, Pn Nur Hanis Hairani, ungkapan penuh syukur diluahkan selepas selamat melahirkan ketiga-tiga bayinya dengan lancar.

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

Dua bayi perempuan dan seorang bayi lelaki yang dinantikan ini masing-masing meliki berat 2.5kg, 1.9kg, 2.05kg.

“Alhamdulillah , mommy dah selamat bersalin triplets.

Yang first baby girl
Yang second baby girl
Yang bongsu baby boy

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

“Semua sihat alhamdulillah. Cuma mommy tak dapat tengok ketiga-tiga serentak lagi. Tadi dapat kiss depa one by one ja dulu. Rinduuuu ❤️,” kongsinya lagi.

Paling menarik pastinya anugerah dua cahaya mata perempuan yang dinantikan sekian lama oleh pasangan suami isteri ini.

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

Malah kongsi Pn Hanis lagi, lebih mengejutkan bila mana bayi perempuan mereka adalah pasangan kembar seiras yang berkongsi uri yang sama.

IKLAN

Pun begitu kongsi ibu kepada lima cahaya mata ini lagi, sehingga kini dia masih belum lagi bertemu dengan tripletsnya.

MENARIK:

Pantang Nampak Camera, Persis Daddy, Wajah Comel Talita Makin Bambam Raih Perhatian!

Muka Tak Bersalah, Comel Berkarya Guna Lipstick Mummy, Gelagat Anak Yana Samsudin Curi Perhatian!

Dah Pregnant Waktu Tu Tapi Belum Tahu Lagi, Percutian Ke Bangkok Buat Fazura Terkenangkan Momen Hamil

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

“Mommy belum jumpa triplets lagi sebab depa masih on oxygen untuk pantauan dan depa buat suprise rupanya. Baby A & B girls tu kembar seiras depa share 1 uri.

Berat depa masing-masing:

IKLAN

Baby A 2.5kg
Baby B 1.9kg
Baby C 2.05kg

“Tak berat sangat tapi depa nampak bambam macam abang-abang depa. Abang Aydan Nayl lahir 3.27kg ja tapi bambam ketui-ketui.

“Adik-adik triplets pun jenis badan montok-montok. Muka depa banyak follow muka abang Aydan ni juga setakat yang duk tengok,” katanya lagi.

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

Biarpun sudah punya dua cahaya mata sebelum ini, namun kehadiran si kembar tiga yang keluarga ini benar-benar membuatkan seluruh keluarga teruja.

Dalam pada itu, kedua-duanya turut berterima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan pasangan ini dan mendoakan kelancaran kelahiran baby triplets.

“Mommy dedy cakap terima kasih doakan baby triplets dan ucap tahniah. Semoga yang menanti zuriat dikurniakan zuriat tahun depan inshaAllah.

“Aunty uncle doakan baby triplets cepat-cepat dapat off oxygen dan boleh room in dengan mommy ❤️,” kongsinya lagi.

IKLAN

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

Terdahulu, pasangan ini pernah tular menerusi video perkongsian gender reveal yang digantikan oleh kedua orang tua mereka bersama anak-anak. Memang lain dari yang lain namun suasana gamat menarik perhatian ramai.

 

@tripletsmommymy Replying to @_mamamikhayla Triplets Gender reveal with fam ❤️ #triplets #pregnancy #genderreveal ♬ Happy Music – Mystix Instrumentals

Bukan itu sahaja, malah kandungan sarat dengan perut ibu ini yang agak besar turut sama menarik perhatian ramai sehinggalah detik melahirkan. Tahniah!

Rezeki Terindah, Dulu Ibu Sarat Bawa Perut, Kini Bayi Kembar 3 Selamat Dilahirkan!

Jom, join Gathering Ibu Hamil Menawan sekarang! Banyak aktiviti dan hadiah menarik menanti dan penampilan istimewa Pn. Nad Masrom.

Klik DAFTAR segera di https://toko.ideaktiv.com/product/gathering-mama-hamil-menawan-pama-x-numom/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!