Tidak dapat dinafikan, setiap ibu bapa pasti mempunyai jangkaan mereka sendiri terhadap anak. Ini kerana telah menjadi lumrah ibu bapa mengimpikan anak tersayang bijak pandai dan sihat tubuh badan.

Pada zaman yang penuh dengan teknologi canggih ini, bukan senang untuk jumpa anak yang gemarkan buku. Jika anak anda minat baca atau semak kandungan buku, ketahuilah itu merupakan salah satu tanda bahawa mereka itu bijak.

Elakkan Junk Food Untuk Anak, Membesar dengan Sihat Dan Bijak!
Sumber foto: https://www.freepik.com/free-photo/family-with-kids-face-mask-mother-child-wear-facemask-during-coronavirus-flu-outbreak-virus-illness-protection-hand-sanitizer-public-crowded-place_13748420.htm#page=2&query=anak%20bijak%20sihat&position=1&from_view=search&track=ais

Menurut Dr Redza Zainol, terdapat beberapa perkara yang boleh dilakukan untuk lihat anak bijak dan sihat. Jom lihat video yang dikongsikan di akaun TikToknya.

IKLAN
@drredzazainol Buat 4 perkara ini dan lihat anak jadi lebih sihat dan lebih bijak. #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar ♬ original sound – Dr. Redza Zainol

IKLAN

 

IKLAN

Pasti anak akan menjadi lebih bijak dan lebih sihat tubuh badannya jika mengikuti tip yang dikongsikan.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI