[mo_oauth_login]

Viral

Pemandu Van Sekolah Langgar Kanak-kanak Perempuan 5 Tahun, Ibu Mangsa Harap CCTV Dapat Bantu Siasatan

Pemandu van sekolah langgar kanak-kanak perempuan 5 tahun, ibu harap CCTV dapat bantu siasatan kematian Nurhafizah. Apabila berlakunya tragedi murid dilanggar van atau bas sekolah selalunya pemandu memberi alasan tidak menyedari murid sudah melintas jalan.

Datin Alyah Introduce Anak. Nama Yang Indah & Ringkas, Nur Izzara

Datin Alyah yang merupakan isteri kepada Tokram perkenalkan anak angkatnya, Nur Izzara.

Bayi Lima Hari Maut, Keluarga Jemur 30 Minit Bawah Cahaya Matahari, Dakwa Ikut Nasihat Doktor

Bayi lima hari maut, keluarga jemur 30 minit bawah cahaya matahari, dakwa ikut nasihat doktor. Seorang bayi perempuan berusia lima hari meninggal dunia selepas diletakkan di bawah cahaya matahari selama hampir 30 minit oleh ibunya, didakwa atas nasihat doktor.

Cikgu Kreatif, ‘Tangkap’ Gambar Murid Kelas Guna Kotak, ‘Vibe’ Macam Di Studio

Cikgu kreatif, 'tangkap' gambar murid kelas guna kotak, 'vibe' macam di studio. Tugas seorang guru tidak semudah yang disangka. Perlu kreatif ketika terutama apabila mengajar murid sekolah rendah.

Anak OKU Dibuang Dalam Terusan Dipenuhi Buaya, Suami Isteri Anggap Membebankan

Anak OKU dibuang dalam terusan dipenuhi buaya, suami isteri anggap membebankan. Seorang wanita di selatan India, ditahan kerana didakwa membuang anak lelakinya yang kurang upaya (OKU) berusia enam tahun ke dalam terusan dipenuhi buaya selepas bertengkar dengan suaminya. 

Bayi Enam Bulan Meninggal Dunia, Bedah Siasat Buktikan Perbuatan Jenayah, Bapa Ditahan

Bayi berusia enam bulan meninggal dunia. Laporan polis daripada seorang bapa mengenai kematian bayinya berusia enam bulan akibat kemalangan tidak benar apabila bedah siasat mendapati mangsa maut disebabkan perbuatan jenayah.

Budak Umur 9 Tahun Pandu Kereta Gara-gara Lambat Ke Sekolah, Rempuh Kenderaan Pihak Berkuasa

Budak umur 9 tahun memandu kereta gara-gara lambat ke sekolah. Kejadian ini seperti 'babak dalam filem'. Rempuh kenderaan pihak berkuasa.

Jatuh Dari Van, Kanak-Kanak 3 Tahun Meninggal Dunia. Ibu & Kekasih Didakwa Cuai

Kanak-kanak 3 tahun jatuh dari van, meningga dunia. Ibunya dan kekasih didakwa kerana cuai.

Cubaan Culik Bayi 19 Bulan Dalam Pasar Raya, Dua Lelaki Warga Asing Di Tahan!

Seorang wanita berdepan detik cemas apabila bayi perempuannya yang berusia 19 bulan, hampir menjadi mangsa culik dua lelaki warga asing dalam kejadian di sebuah pasar raya dekat sini, malam tadi.

Tergamak Kelar Leher Anak Sendiri, Ibu Siap Hantar Gambar Pada Suami!

Tidak dapat dipastikan sebab dan musababnya, seorang ibu tergamak mengelar leher anak lelakinya sendiri sehingga maut dalam satu kejadian di kawasan perumahan dekat Pasir Gudang, Johor pada tengahari Sabtu lalu.

Mesti Baca!

Meriah & Penuh Informasi, Simpan Challenge Hunt Pa&Ma X Simpan SSPN...

Memang meriah dan banyak informasi peserta dapat semasa Simpan Challenge Hunt Pa&Ma X Simpan SSPN yang diadakan di Zoo Melaka & Taman Burung.