Jika terdapat bilik kosong di rumah anda, apa kata anda transform bilik tersebut menjadi bilik teater atau panggung wayang mini? 

Menerusi perkongsian di facebook, kita dapat lihat bagaimana bapa ini menggunakan bilik kosong untuk dijadikan panggung wayang mini. Pastinya dengan panggung wayang mini di rumah akan menjadikan pengalaman menonton drama dan filem seperti berada di pawagam.

Ikuti perkongsian bagaimana membuat pawagam mini ini dan mungkin boleh dijadikan inspirasi untuk anda buat juga di rumah!

Mini Home Cinema untuk Quality Time dengan anak-anak, Macam ni anak-anak mesti suka kan .

Boleh buat se-simple mungkin tapi kena ada beberapa item macam ni

Projector yang mudah sekarang mostly guna Android Projector sangat mudah nak operate dan sangat functional.

IKLAN

Kalau nak feel tu betul-betul macam cinema kena ikut la guna cat dinding kaler gelap..baru best.

Projector dah ada, White screen pun kena ada. But ada je option lain contoh pakai cat dinding kaler putih dah memadai.

IKLAN

Kids tent..benda ni anak-anak suka kalau ada, boleh sedia tent macam ni.

IKLAN

Selamat mencuba!

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil. Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!