Bukan mudah untuk melupakan kenangan bersama orang tersayang. Namun begitulah hakikat yang dilalui oleh balu allahyarham Abam Bocey, Hidayah apabila dia meluahkan rasa sebak apabila melihat kereta yang pernah dinaiki bersama arwah suami di jalan raya, baru-baru ini.

Menerusi perkongsian Hidayah dalam sebuah video yang dimuat naik di akaun TikToknya itu, kereta itu banyak kenangan kerana arwah suaminya membeli kenderaan jenis Toyota Vellfire itu ketika mereka masih bersama untuk keselesaannya bersama anak.

Hanya tinggal kenangan kereta arwah suami. Bila Hamzah dah besar ini la kereta ayah. Ayah pernah cakap kereta ini untuk keselesaan anaknya.

@hidayah_hamzah Hanya tinggal Kenangan Kereta Arwah Suami..Bila hamzah dah besar Ini la Kereta Ayah, Ayah penah cakp Kereta ini untuk keselesaan anaknya.. Doakan Bisness Ibu berjaya ❤️🥰#hanyatinggalkenangan #keretapenuhkenangan #dieyabeauty ♬ Kenangan Terindah – SAMSONS

Dalam pada itu, Hidayah turut memohon doa agar perniagaannya terus berjaya dan dia dengan Hamzah dapat hidup senang.

Menerusi ruangan komen, orang ramai turut rasa sebak dan mendoakan yang baik-baik kepada balu pelawak terkenal itu.

“Tinggal Kenangan, Teringat Kata Arwah..” Hidayah Sebak Nampak Kereta Abam

“Insyallah ada rezeki kak. Kami rakyat Malaysia sentiasa doakan kesejahteraan keluarga akak.” 

IKLAN

“Ya Allah kau permudahkan segala urusannya dan kau murahkan rezeki mereka tidak putus-putus bagaikan air yang mengalir.”

“Tinggal Kenangan, Teringat Kata Arwah..” Hidayah Sebak Nampak Kereta Abam

“In shaa Allah, Allah pasti akan ganti dengan yang lebih baik buat Dayah & Hamzah, amin.”

SUMBER : TikTok

IKLAN

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!

 

 

IKLAN